in beeld toertocht amerikaanse autos

Rond de klok van 12 werden de cliënten en hun begeleiders opgehaald voor een leuke toerrit. De vrijwilligers werden opgewacht door zeer enthousiaste cliënten die niet konden wachten een auto of trike voor de toerrit te kiezen.

Natuurlijk werd er bij café Calluna een stop ingelast waar iedereen op het zonnige terras kon genieten van een bord patat met een snack en een glas drinken. Na de stop werd de toerrit weer hervat om terug te keren naar Berkum. De cliënten hebben enorm genoten van de wind in de haren, de zon in hun gezicht en de gezellige gesprekjes met hun vrijwilligers en kunnen terug kijken op een geweldige dag.

De organisatie bedankt de vrijwilligers, Bert, Dorieke en de medewerkers van café Calluna hartelijk voor deze dag, en hoopt stiekem dat het in de toekomst weer eens op zo’n manier verrast wordt.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.