Home / archiefcentraal / hospice organiseert vriendenwervingsactie

hospice organiseert vriendenwervingsactie

Deze actie voor het hospice in Dalfsen is specifiek gericht op Nieuwleusen. In 2013 vond de actie plaats in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld en Oudleusen. Dat leverde ruim 1400 nieuwe vrienden op. Het hospice in Dalfsen opende op 8 juni 2012 de deuren en sinds die tijd vonden hier ruim 50 mensen een welkome en warme plek in de laatste fase van hun leven.

Voor de kosten van instandhouding, bijna €50.000 per jaar, is de Stichting Vrienden van het hospice ‘t Huis de Pastorie opgericht, met het doel dit bedrag ieder jaar weer bijeen te brengen. Voor een klein bedrag, al vanaf €15,00 per jaar, word je ‘vriend van het hospice’ en ondersteun je het waardevolle werk van dit ‘bijna-thuis-huis’.

Huis-aan-huisactie
Via een huis-aan-huisactie, van 26 tot en met 31 oktober, komen vrijwilligers bij je aan de deur. Zij overhandigen dan een brief met folder en antwoordkaart erin en komen de ingevulde antwoordkaarten een paar dagen later weer ophalen. Deze worden vervolgens ingeleverd bij het Agnieten College op woensdag 4 november.

Ben je niet thuis bij het brengen, dan laat men de brief achter via de brievenbus. Bent je niet thuis bij het ophalen, dan staat op de antwoordkaart een aantal mogelijkheden hoe deze weer ingeleverd kan worden. Wil je wat meer informatie over het hospice ‘t Huis de Pastorie lezen, kijk dan op www.hospicegroepvechtzathe.nl

De initiatiefnemers hopen op een geweldig resultaat vanuit Nieuwleusen en danken iedereen alvast voor de toezegging.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.