Home / archiefcentraal / hoonhorst fier aan kop

hoonhorst fier aan kop

Het team uit Hoonhorst heeft al redelijk snel de controle over de wedstrijd en scoort na tien minuten de 1-0. Speler Sten Klein Herenbrink: ‘Binnen het team hebben wij de afspraak dat nadat we hebben gescoord wij de druk er direct ophouden. Dit resulteerde vijf minuten na de 1-0 al in de 2-0. Eigenlijk een kleine vijf minuten later in de 21e minuut ook al de 3-0. Het was dus al redelijk snel duidelijk dat de overwinning binnen handbereik lag.’

Na de 3-0 gaf Klein Herenbrink aan dat zijn team het eigenlijk een beetje heeft laten varen. ‘Wij zette minder druk, waardoor SDOL iets meer kansen kreeg. We gingen met 3-1 de rust in na een goal van SDOL,’ aldus de speler van Hoonhorst.

Klein Herenbrink: ‘In de tweede helft begon SDOL met meer druk naar voren. Wij konden ons er redelijk gemakkelijk onderuit voetballen. We scoorden de 4-1, 5-1 en zij maakten vervolgens de 5-2.’ Hoonhorst hoorde al snel na de wedstrijd dat s.v. Nieuw Heeten met ruime cijfer van s.v. Raalte had gewonnen. Ook FC Ulu Spor wist niet te winnen, waardoor Hoonhorst de nieuwe koploper in de Vijfde klasse A is geworden.

Volgende week zal het team van trainer Bert Spies op bezoek moeten bij de nummer twee s.v. Nieuw Heeten. Het zal voor beide teams een strijd worden om de eerste plek op de ranglijst.

[tweetwidget type=”single” query=”653189977170407424″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Lees ook

Gratis bal en shirt bij deelname Jong Oranje

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 11 september start om 11.00 uur het evenement Jong Oranje bij s.v. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.