honderden enthousiaste bezoekers bij benefietconcert hospice

Leonardo van Lente speelde als bongospeler, naast zijn vader Wim, bij nummers van het Vilsterse dameskoor waarin Afrikaanse geluiden doorklonken. Organist Bert Bootsma soleerde op het kortgeleden gerestaureerde kerkorgel met een indrukwekkend stuk van Gigout. Arjen Seinen bracht een pianosolo uit de Romance van Tchaikowsky.

Een woord van dank was er van Gretha Bakker, bestuurslid van hospice groep Vechtzathe, waaronder de Dalfser hospice valt. Vanuit de dagelijkse leiding van de hospice bedankte Marieke Postema de koren en allen die aan het concert een bijdrage leverden.

Binnenkort wordt bekend gemaakt hoeveel het concert, waaraan óók tientallen sponsors hun bijdrage leverden, voor ’t Huis De Pastorie heeft opgeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.