Home / archiefcentraal / hippisch nieuwleusen wint brons op hippiade

hippisch nieuwleusen wint brons op hippiade

De Hippiade stond gepland op 5 september, maar vanwege het slechte weer was een aantal onderdelen afgelast. Afgelopen zaterdag is er dan alsnog de Hippiade verenigingskampioenschappen voor de paarden verreden. Het weer was fantastisch. Jammer was dat het springen in de ochtenduren werd verreden en de dressuur pas in de middag. Maar dat bracht de dames Marleen, Karin, Matty en Anouska niet van de wijs. Met 3x een foutloze ronde en 1x 4 strafpunten hadden zij al een goede tussenstand neergezet.

In de middag werd de dressuur verreden. Wederom onder een mooie strak blauwe lucht met een aangenaam temperatuur zetten de dames Tessa, Sanne, Naomi en Nikyta en paar super proeven neer. Met 202, 194, 191 en 188 punten gingen wij als Hippisch Nieuwleusen de eindstand tegemoet. Maar daarna was het wachten… wat hebben de andere verenigingen gedaan. Het hele land was vertegenwoordigd op de Hippiade. En toen de eindstand, een mooie derde plaats!

Als kers op de taart mochten zij ook nog een prijsuitreiking doen te paard (de beste drie werden verwacht in de ring). Allemaal zadelen, om vervolgens te ontvangen: een bronzen medaille, een rozet, een grote beker, een ook nog een ereronde. De fotografen konden alles goed vastleggen en willen jullie dit succes van Hippisch Nieuwleusen dan ook niet ontnemen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.