hhc is beter maar verliest

HHC was in de beginfase de betere ploeg op sportpark Dijkpolder in Maassluis. Het kreeg al vroeg een aantal kansen om de score te openen maar Glenn Kobussen volleerde over en Jan Hooiveld mikte naast. Dat Excelsior Maassluis na een half uur de score opende vanmiddag kwam dan ook volledig uit de lucht vallen.

Stephan Kruithof schoot namens de thuisploeg raak uit een vrije trap en zorgde in de 29e minuut voor de 1-0. HHC stelde echter al snel weer orde op zaken toen Philip Ties nog geen twee minuten later de gelijkmaker scoorde. Op aangeven van Rob van der Leij kon Ties binnenschieten: 1-1. Met deze tussenstand gingen beide ploegen ook de rust in.

Aan het begin van de tweede helft kreeg HHC weer gelijk een aantal kansen om op voorsprong te komen maar liet dit na. De gehele tweede helft was HHC beter dan de thuisploeg maar Excelsior Maassluis hield lang stand. In de slotfase van het duel kreeg HHC vervolgens zelfs nog het deksel op de neus.

Invaller Kevin Vink kopte namens Excelsior Maassluis in de 83e minuut de winnende binnen en zorgde voor de 2-1 eindstand. Een zure nederlaag voor HHC dat beter was maar een lesje kreeg in effectiviteit van de thuisploeg. Volgende week is HHC vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.