het lijkt een mooie dag voor blad blazen

We kunnen ons die bladblaasdrift wel voorstellen. Het blad valt én het is mooi weer. Maar onze wielrenner vraagt zich af of blad harken en blad vegen niet veel mooier is. “Je bent er lichamelijk veel actiever door, je zit niet in de stank van die benzinedampen en het maakt niet zo veel lawaai, voor jezelf niet en voor de buren niet.” En daar kunnen we ons eigenlijk ook wel iets bij voorstellen.

We vragen ons trouwens ook af of blad sowieso wel verwijderd moet worden. Laat toch gewoon liggen, rot vanzelf wel weg. Is meteen goed voor de bodem. Daar had onze wielrenner wel zijn bedenkingen over: “Als er dan toch blad geblazen moet worden, laat ze dat maar doen op de smalle fietspaden door het bos. Daar kun je haast het verschil tussen pad en berm niet maken.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.