herfsttinten rit mx 5 ownersclub hardenberg

Onderweg kan iedereen in Veluws Eethuis Wissel in Epe terecht voor een lunch. De finish is bij restaurant The Hangar op vliegveld Teuge. Wat de rit extra spannend maakt, is dat er onderweg opdrachten moeten worden uitgevoerd en dat daarmee ook een prijsje te winnen is. Als aandenken is er voor iedereen een rittenschildje.

MX-5 ownersclub
De MX-5 ownersclub is opgericht op 18 april 2008. De club organiseert naast ritten ook techdagen, meetings en interessante uitjes (zoals een bezoek aan een restauratiebedrijf). Hierbij worden ook regelmatig andere clubs betrokken. Bovendien fungeert de MX-5 ownersclub als een plek om kennis uit te wisselen over de cabrio en het onderhoud ervan.

Om eigenaars van andere cabrio´s ook te kunnen laten deelnemen aan activiteiten, is in 2013 de Cabrio car club Hardenberg opgericht. Zo kun je ook meedoen als je geen Mazda MX-5 (die je hier ziet) in bezit hebt, maar wel een ander type cabrio. In de onderstaande video legt voorzitter Paul Spit uit wat het rijden in een cabrio zo mooi maakt en hoe de MX-5 ownersclub tot stand is gekomen.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/I-ox9X-WuYo”]

Lidmaatschap van de club kost 10 euro per jaar. Voor evenementen betalen leden die alleen rijden meestal 10 euro, equipes 12,50 euro en niet-leden 15 euro. Deze prijzen gelden ook voor de herfsttinten-rit. Lid worden van de club en inschrijven voor de Herfsttinten-rit kan op de website van de MX-5 ownersclub. Houd voor andere activiteiten in de regio het evenementengedeelte van Vechtdal Centraal in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.