Home / archiefcentraal / herfstfair op het palet voor wensen van kinderen

herfstfair op het palet voor wensen van kinderen

Op de herfstmarkt is ook een veiling met prijzen die door ondernemers in Ommen beschikbaar zijn gesteld, zoals waardebonnen van hotel De Zon, Gotcha! en Solo. Alle Ommenaren zijn dan ook van harte uitgenodigd om woensdagmiddag langs te komen. En de bezoekers hoeven niet voor het eten naar huis, dat kan in het cafe. Hier kan men genieten van hartige en zoete hapjes, van een kop soep en uiteraard ook van een drankje.

Met de opbrengsten van de herfstfair worden wensen van de kinderen vervuld. Die konden ze de afgelopen weken in een wensboom hangen op de school. De herfstfair is op woensdag 14 oktober van 16.30 tot 19.00 uur aan de Haarsweg 91.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.