hekken rond trapveldje polhaar verdwijnen

Al lange tijd is er veel te doen om het speelveld bij de school. De spelende kinderen zouden voor geluidsoverlast zorgen. Met name ballen die tegen het hek werden geschoten, maakten lawaai. Midden in de zomervakantie besloot de gemeente ineens hekken te plaatsen om het trapveldje. Kinderen konden er niet spelen en bordjes waarschuwden zelfs voor cameratoezicht. 

Na de zomervakantie heeft de gemeente Dalfsen diverse gesprekken gevoerd over het speelveld bij De Polhaar. Niet alleen omwonenden, maar ook de directie en de ouderraad van KBS De Polhaar zijn aan het woord geweest. Naar aanleiding van deze gesprekken heeft de gemeente besloten om de hekwerken rondom het speelveld weg te halen en een ballenvanger te plaatsen aan de kant van de Brethouwerstraat.

Eind november
De gemeente verwacht eind november de hekwerken te verwijderen en de ballenvanger te plaatsen. Na deze aanpassing is het speelveld weer elke dag openbaar toegankelijk. Tot die tijd worden op de schooldagen de huidige openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur aangehouden. Het hekwerk wordt hergebruikt op een andere locatie binnen de gemeente. Het is nog niet bekend waar en wanneer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.