Home / archiefcentraal / gratis borstvoedingslijn voor clienten naviva groot succes

gratis borstvoedingslijn voor clienten naviva groot succes

Borstvoeding is de beste start voor moeder en kind en daarom biedt Naviva Kraamzorg graag haar expertise aan om de slagingskans van borstvoeding te vergroten. Doel van de borstvoedingslijn is het geven van praktische tips, wegnemen van zorgen of twijfels over zaken als: “Krijgt mijn kindje wel genoeg voeding?”, “Ik ondervind pijn tijdens het voeden, wat nu?” en “Ik heb meer melk dan mijn kindje vraagt, wat moet ik doen?” Contact opnemen met de borstvoedingslijn kan ook voor informatie over het geven van borstvoeding in combinatie met werk, kolven of het afbouwen van de borstvoeding.

De lactatiekundigen van Naviva Kraamzorg zijn zeven dagen per week van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar op 088 77 77 680. Ook voor werkende moeders met een drukke agenda biedt dit uitkomst. De borstvoedingslijn is gratis voor de cliënten van Naviva, vanaf het moment dat zij zich aanmelden tot een jaar na de geboorte.

Ter versterking van de ketensamenwerking is de borstvoedingslijn ook bereikbaar voor verloskundigen, huis- en jeugdartsen en wijkverpleegkundigen. Inmiddels kunnen ook de klanten van Yunio Kraamzorg, onderdeel van Naviva, gebruikmaken van de borstvoedingslijn.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.