Home / archiefcentraal / goud en zilver voor judokas uit oudleusen en ommen

goud en zilver voor judokas uit oudleusen en ommen

Samen met coaches Frank Ningbers en Jarik Hallink reisde het drietal af naar Zegveld, om daar mee te doen aan het 16e Henkido toernooi. “Een leuk en sportief toernooi, waarin onze judoka’s een aantal fijne partijen hebben kunnen judoën”, laat Frank Ningbers weten. “En met goed resultaat!”

In de klasse tot 73 kg werd Lars Brinkhuis tweede. Hij speelde mooie partijen, maar één van zijn tegenstanders was net een fractie sterker. Iwan Lubbers werd eerste in zijn poule, de -66 kg. Hij won al zijn partijen. Ook Daan Schreurs won al zijn partijen en werd eerste in de klasse tot 50kg.

“Super gedaan van de jongens! Ze hebben alle drie mooi judo laten zien en dat werd dus beloond.” Coach Frank Ningbers deed zelf ook mee, in de klasse -75 kg. Met zes partijen een flinke kluif, maar wel met een tweede plek als beloning. Twee partijen werden met ippon gewonnen en alleen in zijn laatste partij moest hij zijn meerdere erkennen in de uiteindelijke winnaar.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.