Home / archiefcentraal / gevarieerd aanbod tijdens benefietconcert hospice

gevarieerd aanbod tijdens benefietconcert hospice

Naast het Cyriacuskoor, onder leiding van de Dalfser dirigent/pianist Arjen Seinen, werken ook het gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld en dameskoor Quodlibet mee. Beiden staan onder leiding van de Dalfser dirigent Wim van Lenthe en worden begeleid door de Zwolse pianist/organist Bert Bootsma. In totaal zingen ruim honderd koorleden deze middag voor dit goede doel.

De koren brengen uit hun repertoires traditionele kerkgezangen, maar ook moderne stukken van onder andere Karl Jenkins. Daarnaast geven pianist Arjen Seinen en organist Bert Bootsma instrumentale solo’s. Het organiserende Cyriacuskoor kan, naast de inkomsten van de kaartverkoop, rekenen op een groot aantal sponsoren die het concert financieel ondersteunen om de opbrengst voor de hospice zo groot mogelijk te laten zijn.

Kaarten voor het concert kosten €7,50 en zijn tot zaterdagavond 24 oktober te koop bij kantoorboekhandel Primera-Jansen aan de Prinsenstraat in Dalfsen en voorafgaand aan het concert in de entree van de Grote Kerk aan het Kerkplein. Kaarten kunnen gereserveerd worden via 06–51846462. Voorafgaand aan het concert kunnen die worden afgehaald en betaald in de kerk. Vanaf 14.00 uur is de kerk open voor de bezoekers van het concert.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.