geniet van de engelse sferen bij tea time ommen

Tijdens de High Tea worden de welbekende scones, muffins, quiches en sandwiches geserveerd en wordt natuurlijk afgesloten met een selectie heerlijke zoetigheden. Handgemaakt naar traditionele recepten. Bij de High Tea kunnen verschillende theesoorten geschonken worden.

Tea Time Ommen is elke zondag geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Omdat er gewerkt wordt met handgemaakte en verse producten, is reserveren gewenst. Een High Tea is ook goed te combineren met één van de wandelingen in het Laer Bos. Tea Time Ommen biedt drie prachtige routes aan. Kijk voor meer informatie op www.teatimeommen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.