gemeente dalfsen behaalt goud voor duurzaam terreinbeheer

Wethouder Klaas Agricola: “Slechts drie gemeenten in Nederland, waaronder dus Dalfsen, hebben dit niveau behaald. Een prestatie van formaat. Ik ben met recht trots op onze buitendienst!” De gemeente Dalfsen beschouwt het zoveel mogelijk ontzien van het milieu als een belangrijke doelstelling. De beheersing van de milieubelasting en het beperken van de milieurisico’s zijn een primaire verantwoordelijkheid van alle betrokkenen. De zorg voor het milieu is een structureel onderdeel van de bedrijfsdoelstellingen.

De gemeente Dalfsen heeft zichzelf een hoog ambitieniveau opgelegd wat betreft het ontwikkelen van een klimaat- en duurzaamheidsbeleid. De gemeenteraad heeft in december 2008 ingestemd met een omvangrijk meerjarenprogramma met als uiteindelijk doel om in 2025 een CO2 neutrale gemeente te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.