gelijkspel voor avereest

Met Avereest en BZSV Blauwwitters troffen twee ploegen elkaar die het tot nu toe prima deden in de zaterdag 4e klasse D. Beide ploegen stonden gezamenlijk op een gedeelde vierde plek met twaalf punten uit zes duels en stonden daarmee drie punten achter de koplopers.

In de eerste helft kwam Avereest op voorsprong in de 28e minuut. Een voorzet van Bart Koster werd binnen gewerkt door Kevin Buiter: 1-0. Kort na rust maakte Blauwwitters gelijk waarna in de rest van de tweede helft door beide ploegen niet meer gescoord werd. De wedstrijd eindigde daardoor in 1-1.

Met het gelijkspel blijven beide ploegen op de gedeelde vierde plek staan en lieten beide na om nummer drie DKB te achterhalen dat de topper op bezoek bij SVVN verloor. Volgende week is Avereest vrij. Over twee weken gaat Avereest vervolgens op bezoek bij Rijssen Vooruit.

Stand bovenin 4D:
1. SVVN – 18
2. Rijssen Vooruit – 18
3. DKB – 15
4. Avereest – 13
5. BZSV Blauwwitters – 13
6. SC Rijssen – 13

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.