emms zakt weg na nederlaag bij reutum

“Onder ‘Reutemse’ omstandigheden moest EMMS afgelopen zondag aantreden tegen de blauw-gele formatie. Afgelopen seizoen eindigde de ontmoeting in Reutum in een gelijkspel, meestal als EMMS in Reutum moet spelen zijn de omstandigheden guur. Dit was nu wederom het geval, na afloop van de wedstrijd leek wel of er een veldslag was gepleegd. Voor Bert Hendriks was de spoeling enorm dun, nu moest het door vakantie Jord Anbergen en Yuri Hertsenberg ook nog missen. Toch stond er wederom een hardwerkend elftal.

De beginfase was voor de gastheer, het probeerde het met enkele pogingen van afstand maar echt in de problemen kwam EMMS niet. Nadat het iets meer balans kreeg en positioneel beter stond kon EMMS meer van zich afbijten maar grote kansen creëerde het net als de laatste weken haast niet. Reutum was het dichtst bij de openingstreffer maar het schot vanuit een moeilijke hoek belandde op de paal. Na een half uur spelen opende EMMS de score, Maurice Kosse bediende Robin Eggen met een steekpass en koeltjes passeerde hij de keeper. Enkele minuten voor rust kwam Reutum op gelijke hoogte, een corner werd fantastisch bij de eerste paal binnengeknikt.

In een verder zeer matig duel was het meer werkvoetbal dan goed voetbal. Maurice Kosse keerde nog een bal op de lijn en het was voornamelijk Reutum wat aandrong maar keeper Bastin Kleinheerenbrink werd niet serieus in de problemen gebracht. Reutum was de betere maar wist het overwicht niet uit te drukken in doelpunten. EMMS kreeg zelfs de mogelijkheid op de 1-2, de keeper van Reutum ging onder de bal door en invaller Wessel Kriens had de bal voor het inkoppen maar mistte op onbegrijpelijke wijze.

Na deze gemiste kans wist Reutum wel te scoren, de opkomende verdediger legde de bal op de stropdas van de middenvelder en vanuit de draai klopte hij Bastin Kleinheerenbrink. In blessuretijd kreeg Henry Bosman tot tweemaal toe een schotkans vanaf rand zestien maar werd tweemaal geblokt, in de rebound besliste Reutum het duel door de 3-1 te maken. Een zeer moeizame wedstrijd van EMMS-zijde. A.s. zondag is EMMS vrij en daarna wacht een loodzwaar programma dat bepaalt welke kant het op gaat dit seizoen. Teveel doelpunten tegen en het krijgt te weinig kansen dus doelpunten. Werk aan de winkel!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.