Home / archiefcentraal / eerste verlies voor lemele

eerste verlies voor lemele

Het heeft zeven wedstrijden geduurd maar vandaag was het dan zover. De eerste verliespartij voor het gepromoveerde Lemele was ‘eindelijk’ daar. Voorafgaand aan het duel stonden beide teams op een verdienstelijke gedeelde tweede plek in de zaterdag 3e klasse D. De wedstrijd van vanmiddag mocht dus met recht een kraker en wellicht zelfs al een topper genoemd worden in 3D.

Lemele bleek echter niet in staat om net als de voorgaande wedstrijden zijn huid duur genoeg te verkopen en moest genoegen nemen met een nederlaag. Door twee doelpunten van Quick’20, mooi verdeeld over beide helften, liep Lemele tegen een 2-0 nederlaag aan. Het zat er wellicht een keer aan te komen voor de ploeg van Klaas Mijnheer dat het tot nu toe voortreffelijk deed in 3D maar blijft uiteraard jammer voor de uitstekend presterende promovendus.

Lemele heeft volgende week een weekend vrij aangezien er dan een beker/inhaalronde op het programma staat. Lemele is reeds uitgeschakeld in de beker en daardoor heeft het dus twee weken de tijd om zich voor te bereiden op het volgende competitieduel. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Achilles Enschede op het programma.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.