eerste editie woonevent ommen

Bouwbedrijven, architecten, makelaars, ontwikkelaars, woningcorporatie en de gemeente Ommen laten op het Woonevent Ommen hun aanbod zien. Zij informeren de bezoekers over de vele mogelijkheden op het gebied van vrije kavels of nieuwbouwwoningen. Zo is er informatie over de nieuwe woonbuurt De Vlierlanden. Hier zijn in woonsferen De Vlierbrink en Boerenerven kavels beschikbaar.

Installatiebedrijven informeren de bezoeker over duurzame en energiebesparende toepassingen in woningen, zoals zonne-energie, isolatie of warmtepompen. Om ervoor te zorgen dat men ook in de toekomst comfortabel en veilig in de eigen woning kan blijven wonen, is er op het Woonevent Ommen ook aandacht voor levensloopbestendig bouwen en wonen.

Financiën
Deskundigen van financiële dienstverleners en notarissen adviseren de bezoekers van het Woonevent over de juridische en financiële mogelijkheden die er zijn om de woonwens te realiseren.

Ook voor kinderen zijn leuke activiteiten, zoals het laten maken van een glittertattoo en ballonfiguren. Daarnaast is er ook een knutselactiviteit voor kinderen, waarbij het onderwerp wonen centraal staat.

Gratis toegang
Het Woonevent Ommen vindt plaats in het gemeentehuis van Ommen aan de Chevalleraustraat 2. Het evenement begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Meer informatie staat op www.ommen.nl/woonevent. Hier is ook de deelnemerslijst te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.