driepunter usv tegen koploper sv zwolle

Direct vanaf de allereerste minuut lieten de Nieuwleusenaren zien dat zij geloofden in een goede afloop. De doorgaans goed samenspelende Zwollenaren kwamen niet in hun spel. Het gretige USV had zeker het eerste half uur de wedstrijd volledig in handen. Maar in de eindpass ontbrak de nodige precisie. Hierdoor ontstonden er wel kansen voor USV, maar hoefde keeper Tilborgh pas in de 18e minuut handelend op te treden bij een goede inzet van Rick Timmerman. In de 28e minuut zorgde Zwolle voor het eerste gevaar in de USV-verdediging. Maar ook USV-keeper Martijn Scheper stond op de juiste plek. Voor Zwolle wel het moment de wedstrijd wat meer in evenwicht te trekken. Maar nog steeds waren de betere kansen voor USV.

Na de rust was het spelbeeld wat rommeliger. Beide teams streden voor de overwinning, zonder dat zij grote kansen creëerden. Tot de 78e minuut. Een diepe bal werd door Leon Kooiker prima doorgekopt. De zeer ijverig Mathijs van Faassen zag de ruimte, speelde zijn man uit en bracht de bal voor de goal. Daar was dezelfde Kooiker alweer aanwezig om de voorzet van Van Faassen om te zetten in een doelpunt. Zwolle moest alles op de aanval gooien, maar kwam niet tot grote kansen. Die waren er wel voor USV. Door de ontstane ruimte kon USV naar hartenlust counteren. Hierdoor kregen Meijerink en Kooiker (2x) nog grote kansen, maar zij konden deze niet verzilveren. 

Volgende week komt USV in actie in het bekertoernooi. Tegenstander op Sportpark Hulsterlanden is derdeklasser Vaassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.