Home / archiefcentraal / drie spelers hfc storica geschorst na opstootje tegen nieuwleusen

drie spelers hfc storica geschorst na opstootje tegen nieuwleusen

“Er is besloten om drie basisspelers voorlopig op non-actief te zetten en we wachten tot deze zaak is opgehelderd en we weten of er nog meer sancties komen”, zegt Freddy Jansen van Storica over deze zaak. “Het gaat om spelers die betrokken waren bij de rode kaarten en de opstootjes na afloop.”

Het bestuur van Storica is maandag bij elkaar gekomen en gaat woensdag weer om tafel. “We komen woensdagavond weer bij elkaar om gedragsregels en om uitsluitsel van de spelers te bespreken in aanloop naar de wedstrijd komende zaterdag.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.