drie autos betrokken bij ongeval hessenweg

Een zwarte Toyota Starlet, komende vanaf richting Oudleusen, zou volgens ooggetuigen met zeer hoge snelheid een grijze Ford hebben ingehaald over een dubbele doorgetrokken streep, in een bocht, op nat wegdek. De bestuurder van de Toyota verloor tijdens deze kamikazeactie de macht over het stuur en boorde zich in de grijze Ford. Door de klap begon de Toyota te tollen en kwam vervolgens achterstevoren in botsing met een tegenligger. Deze tegemoetkomende auto, een Toyota Yaris, vloog in brand. De bestuurster kon op tijd haar auto verlaten.

Wonder boven wonder raakte niemand bekneld. Twee personen, de bestuurders van de beide Toyota’s, zijn per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Vader en zoon uit de grijze Ford raakten niet gewond. Zij werden warm en droog opgevangen in een brandweerwagen. De ongevallendienst van de politie onderzocht de precieze toedracht van het incident. De N340 was enkele uren afgesloten voor alle verkeer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.