drie automobilisten op de bon in nieuwleusen

Aan de Nieuwendijk in Nieuwleusen haalde een vrouwelijke bestuurder de snelheid van 104 kilometer per uur, terwijl daar maximaal 60 is toegestaan. Omdat het voor haar niet de eerste keer was dat ze in de fout ging, bepaalt de officier van justitie wat haar straf wordt. Mogelijk raakt ze haar rijbewijs twee maanden kwijt.

Op de Westeinde, eveneens in Nieuwleusen, haalde een beginnend bestuurster de snelheid van 111 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan. Op de Dedemsweg was het een man die zich bepaald niet aan de snelheid hield: hij tikte de 135 aan, terwijl 80 het maximum is. Het rijbewijs van deze beginnende bestuurder is ingevorderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.