Home / archiefcentraal / drie automobilisten op de bon in nieuwleusen

drie automobilisten op de bon in nieuwleusen

Aan de Nieuwendijk in Nieuwleusen haalde een vrouwelijke bestuurder de snelheid van 104 kilometer per uur, terwijl daar maximaal 60 is toegestaan. Omdat het voor haar niet de eerste keer was dat ze in de fout ging, bepaalt de officier van justitie wat haar straf wordt. Mogelijk raakt ze haar rijbewijs twee maanden kwijt.

Op de Westeinde, eveneens in Nieuwleusen, haalde een beginnend bestuurster de snelheid van 111 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan. Op de Dedemsweg was het een man die zich bepaald niet aan de snelheid hield: hij tikte de 135 aan, terwijl 80 het maximum is. Het rijbewijs van deze beginnende bestuurder is ingevorderd.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.