djoekes yoga voor volwassenen en zwangerschapsyoga

Nieuwsgierig? Kom een keer meedoen aan Djoekes yogalessen in de Barones aan de Gerner Es 5a in Dalfsen. Op donderdag begint een nieuwe groep van 20.00 tot 21.00 uur. Ook is er nog plek op dinsdag van 18.45 tot 19.45 uur of van 20.00 tot 21.00 uur.

Op donderdag 29 oktober start de laatste cursus ‘Yoga voor zwangeren’ van dit jaar. In acht lessen bereid je je voor op een zo ontspannen mogelijke zwangerschap en bevalling. Je leert ademhalings- en ontspanningsoefeningen, verschillende baarhoudingen en perstechnieken. Het luisteren naar en vertrouwen hebben in de werking van je lichaam staat centraal.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.djoekesyoga.nl of neem contact op via djoekesyoga@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.