Home / archiefcentraal / de barones organiseert kerstpakkettenmarkt op landgoed gerner

de barones organiseert kerstpakkettenmarkt op landgoed gerner

De slager, de modezaak, de drogist of de boekhandel, ieder bedrijf is van harte uitgenodigd om mee te doen, er is voor elk wat wils. De medewerkers van de Barones zorgen dat alles in kerstsfeer wordt gebracht en warme chocolademelk en glühwein completeren het geheel.
Meedoen kan als standhouder, als bedrijf die de werknemers uitnodigt om hun kerstpakket samen te stellen, of beiden. Voor meer informatie of aanmelden kunnen ondernemers contact opnemen met 0529-435666 of info@debaronesdalfsen.nl. Ondernemers kunnen zich aanmelden tot 20 oktober.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.