dalfsen heeft financien prima in orde

De gemeente laat weten dat het al jaren een gedegen begrotingsbeleid voert en financieel gezond is: “En dat blijft ook het uitgangspunt voor 2016 en volgende jaren. Naast een sluitende begroting, zijn ook andere aspecten van belang voor het bepalen van de financiële positie. Gelukkig is die goed in Dalfsen. Verhoudingsgewijs kennen we lage belastingtarieven, een lage schuld en hoge reserves. Het college ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.”

De gemeenteraad behandelt de programmabegroting 2016-2019 op 2 en 5 november. De vergaderingen beginnen beide dagen om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomsten bij te wonen. De begroting is hier te downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.