Home / archiefcentraal / dalfsen doet mee aan nationale duurzame huizen route

dalfsen doet mee aan nationale duurzame huizen route

Dalfsen ondersteunt de Duurzame Huizen Route door samen met de huiseigenaren bezoekers te enthousiasmeren voor duurzaam wonen. Bezoekers horen ervaringen over duurzaam wonen uit de eerste hand tijdens de Nationale Duurzame Huizen route. “Elk verhaal is uniek en helpt je op weg om je eigen huis duurzamer te maken”, laat een enthousiaste bezoeker weten.

In heel Nederland openen bijna 400 woningen de deuren. Ook in de gemeente Dalfsen doet een aantal enthousiaste bewoners mee. Zo ook een vrijstaande nul-energiewoning in Lemelerveld met warmtepomp, houtkachel en zonnepanelen of een energieleverende woning in Hoonhorst, waarbij ook is nagedacht over een levensloopbestendige indeling. Dat energieneutraal bouwen ook voor starters bereikbaar is, kan je zien bij de nul-energiewoningen in Nieuwleusen.

In totaal doen twaalf woningeigenaren in de gemeente Dalfsen mee aan de Nationale Duurzame Huizen route. Deze woningen zijn in ieder geval op 7 november te bezoeken. Kijk voor adressen en meer informatie over de woningen op www.duurzamehuizenroute.nl/dalfsen

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.