Home / archiefcentraal / d66 dalfsen bespreekt bomenkap op basisschool

d66 dalfsen bespreekt bomenkap op basisschool

Vervolgens ging De Graaf met de kinderen in gesprek over duurzaamheid en welke beslissingen zij zouden nemen als er in Dalfsen ook bomen gekapt moeten worden. Daarbij is het voorbeeld van de Rechterensedijk gebruikt, wat de kinderen erg aansprak.

“Het was leuk om te zien dat er vanuit de klas oplossingen naar voren kwamen, zoals die ook in de politieke discussie naar voren zijn gekomen”, laat De Graaf weten. “Alleen bij de scholieren was de meest gewenste oplossing binnen 15 minuten besloten: Laat de bomen staan. ‘Dan doen de auto’s er maar wat langer over’, zei een van de leerlingen treffend. Zo zien we dat de jeugd ook nu weer de toekomst heeft.”

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.