college bandw bezoekt hoonhorst

Ieder jaar komen burgemeester en wethouders bij de inwoners in de kern tijdens de gemeentelijke informatieavond. Op deze avond brengen zij de inwoners van de kern op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de buurt. Op dinsdag 13 oktober gaat het college op bezoek bij de inwoners van Hoonhorst.

Op de gemeentelijke informatieavond komen onderwerpen zoals de stand van zaken N35, woningbouw, mantelzorg- en vrijwilligersbeleid en de participatiewet aan de orde. Het college hoort graag wat er bij de inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid om vragen te stellen aan de collegeleden. Of mail je vraag vóór 12 oktober naar e.zwiers@dalfsen.nl. Je vraag wordt dan tijdens de informatieavond beantwoord.

De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van openbare ruimte te beantwoorden. De informatieavond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in zaal Kappers. Namens het college van B&W en Plaatselijk Belang Hoonhorst ben je van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.