Home / archiefcentraal / breng je oud ijzer naar lemele

breng je oud ijzer naar lemele

Ruim jij de schuur of de garage binnenkort op? Staan er nog ergens oude fietsen, kruiwagens of ander oud ijzer waar je vanaf wilt? Van 19 tot en met 23 oktober stelt de familie Scholten, aan de Zandeinde 4 in Lemele, weer een container beschikbaar. Je kunt daar dan dagelijks terecht om spullen in te leveren. Het mes snijdt aan twee kanten: Jij raakt je oude rommel kwijt en de opbrengst komt ten goede aan de leerlingen van CBS Ichtus in Lemele.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.