binnenkort nieuw in dalfsen grandcafe 1231 ribs and burgers

Een American restaurant concept met een knipoog. Je kunt straks bij Grandcafé 1231 genieten in een ongedwongen sfeer van een ambachtelijk bereide burger of heerlijke spare-ribs. Van de klassieke tot de meer uitdagende creaties: Grandcafé 1231 Ribs & Burgers heeft voor iedere smaak wat wils.

“Wij zijn er voor iedereen. Voor vrienden en familie, voor ouderen en kids, voor studenten en harde werkers voor singles en koppels, voor zomaar of speciaal, iets klein of uitgebreid, voor uit of thuis…”

Nog een fijn puntje: de Ribs & Burgers zijn stuk voor stuk ook af te halen, lekker handig voor de snelle trek of wanneer je lekker thuis wilt genieten…. Het team van Grandcafé 1231 Ribs & Burgers heet je van harte welkom. Het vernieuwde grandcafé opent zijn deuren op 29 oktober.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.