Home / Algeme / bijzondere week op cbs ichthus

bijzondere week op cbs ichthus

“Wethouder Scheele van de gemeente Ommen is maandag op CBS Ichthus geweest om voor te lezen aan de groepen 1 t/m 4 en op woensdag is de Kinderboekenweek met het thema ‘Raar Maar Waar’ geopend. Er is voorgelezen door onder andere onze maatjes en er zijn veel proefjes gedaan, raar maar waar.

De week is afgesloten met een tentoonstelling van de groepen 5 t/m 8 als afsluiting van de projecten van “Alles in I”, een lesmethode waarbij veel vakken, zoals oa. taal, wereld oriëntatie en expressie zijn geïntegreerd.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.