bevers speelt met oranjegevoel

Zaterdag speelden de Bevers hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Na een geweldige overwinning op WSV, was het nu tijd om Rivo met lege handen naar huis te sturen. Helaas zonder de geblesseerde Anne Fleur Boschman, maar met een behoorlijk voorbeeld van de oranje dames, gingen de Bevers gedreven de wedstrijd in.

Gelijk in de eerste set werd er al flink druk gezet. Vooral de service was aan de kant van de Bevers erg sterk. Met veel vertrouwen, weinig fouten en een relaxed gevoel werd de set binnen gehaald bij een stand van 25-20. Een prima uitslag, maar er mocht nog wel een stapje extra gedaan worden…

In de twee set was dat stapje extra wel heel hard nodig. Er werden veel eigen fouten gemaakt en ook hadden de Bevers niet voldoende variatie in het spel om te kunnen scoren. Na wat pogingen van time-outs en wissels, kwamen de Bevers nog aardig in de buurt van Rivo, maar uiteindelijk wist Rivo toch de set binnen te halen met 26-24. Te laat kwamen de Bevers op gang. Het stond dus weer 0-0, nieuwe set, nieuwe kansen!

Het oranje gevoel dat in de eerste set zo duidelijk aanwezig was bij de Bevers, kwam weer tevoorschijn. Met veel vertrouwen werd de tegenstander weggespeeld. Binnen no time stond er een stand van 25-10 op het telbord. Een betere revanche op de vorige set was er niet. Dit gevoel moesten de Bevers vast zien te houden in de laatste set…

Met wederom een fantastisch publiek, veel wilskracht en overtuiging werd de laatste set binnen gehaald. Op een stand van 24-18 begon Sanne Mars met een geweldige service-serie. Vol zelfvertrouwen hielp ze het team naar een stand van 24-24. Vanaf dit moment wisten de Bevers zeker dat ze de set binnen zouden halen! Met gejuich zoals de oranje dames, maar met een echt Bever gevoel wonnen de meiden de laatste set. 26-24 was de stand waarmee de wedstrijd werd afgesloten. 3-1 in the pocket, weer 4 punten erbij voor de Bevers uit Lemelerveld.

Een knappe prestatie, maar vooral een hele plezierige wedstrijd! Met dit heerlijke gevoel zullen de Bevers aankomende week weer hard gaan trainen om zaterdag 11 oktober, na de wedstrijd tegen Donitas, nog steeds ongeslagen op nummer 1 te staan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.