Home / archiefcentraal / basisschool uit witharen wint schoolreisje naar walibi

basisschool uit witharen wint schoolreisje naar walibi

Behalve de best verkopende klassen wonnen ook enkele creatieve groepen een reis naar Walibi. Kinderen uit groep 7 en 8 konden namelijk een filmpje inzenden waarin duidelijk werd wat je juist niet moet doen als je kinderpostzegels wilt verkopen.

De betrokkenheid van de kinderen bij de Kinderpostzegelactie was groot. Bij de organisatie kwamen maar liefst 225 filmpjes binnen waarin basisschoolleerlingen of zelfs hele klassen hun creativiteit de vrije loop lieten gaan. Van tips tijdens het aanbellen bij de deur tot stopmotionfilmpjes met Lego.

Stichting Kinderpostzegels trakteert de winnaars op een dagje Walibi Holland. Vanaf woensdag 4 november bezorgen de kinderen de kinderpostzegels, kaarten en pleisters bij de bestellers. De opbrengst van de actie komt ten goede aan projecten Nederland en het buitenland.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.