Home / archiefcentraal / avereest verliest bij rijssen vooruit

avereest verliest bij rijssen vooruit

Avereest kwam vanmiddag na 34 minuten spelen op een 1-0 achterstand. Een vrije trap van Huseyn Cengiz namens Rijssen Vooruit werd niet adequaat verwerkt waardoor Lahdo Yousef in de rebound Rijssen Vooruit op voorsprong kon zetten.

Lange tijd bleef het bij deze 1-0 en leek Avereest nog aanspraak te mogen maken op een punt. Vlak voor tijd viel echter de beslissing toen invaller Murtaza Erfan Alavi de 2-0 tegen de touwen schoot. Door de nederlaag blijft Avereest steken op de vijfde plek op de ranglijst in de zaterdag 4e klasse D. Volgende week speelt Avereest thuis en dan ontvangt het SVV’56.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.