Home / archiefcentraal / avereest onderuit tegen asv57

avereest onderuit tegen asv57

Avereest is vanmiddag op het eigen sportpark De Balk onderuit gegaan tegen ASV’57. Avereest verloor met 1-3 en zakt daardoor naar een gedeelde vierde plek in de zaterdag 4e klasse D.

Avereest was aardig op dreef de laatste weken. Na de 5-3 nederlaag bij SVVN op de openingsdag van de competitie won het alle wedstrijden met de 6-1 overwinning vorige week tegen DRC’12 als grootste uitschieter. Vandaag ging het in eigen huis echter redelijk verrassend onderuit tegen ASV’57.

Avereest kwam nog wel op voorsprong in het duel toen Matthijs Platvoet na een goede actie in het strafschopgebied werd neergehaald. Avereest kreeg een penalty toegewezen en Yorick Bonen schoot deze beheerst binnen: 1-0.

Nog voor de rust stelde ASV’57 echter nog orde op zaken door in de 36e minuut de gelijkmaker te scoren en op slag van rust ook nog raak te schieten. Avereest moest dus met een 1-2 achterstand de kleedkamer in na 45 minuten.

Na de rust besliste ASV’57 in de 65e minuut de wedstrijd toen het 1-3 werd. Na drie succesvolle weken dus een nederlaag voor Avereest. Volgende week gaat het op bezoek bij SP Daarle dat net als Avereest op negen punten staat na vijf duels.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.