Home / archiefcentraal / auto komt in sloot terecht in beerze

auto komt in sloot terecht in beerze

De automobilist ramde een verkeersbord en kwam uiteindelijk tot stilstand in een sloot. De inzittenden, onder wie enkele kinderen, raakten voor zover bekend niet gewond. De auto heeft wel flinke schade opgelopen.

Het was woensdag een bijzonder drukke dag voor de hulpdiensten in het Vechtdal. Vanochtend vroeg vloog een vrachtwagen in brand op de Hessenweg en ‘s middags moest de traumahelikopter er aan te pas komen in Hoonhorst, waar een man geraakt was door een molenwiek.

‘s Middags botsten twee auto’s op elkaar in Nieuwleusen, waarbij één voertuig in het water belandde, terwijl de ander vlam vatte. En ook in Vinkenbuurt ging het mis, waar twee auto’s in de sloot belandden na een botsing.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.