asc62 speelt wederom gelijk

ASC’62 speelde een goede wedstrijd waarbij ze het betere van het spel hadden. Met name in de eerste helft had het team veel balbezit. Tot echt gevaarlijke kansen kwam het echter niet. Tot aan de 16 was het zeer leuk om te zien, maar verder in het strafschopgebied ontbrak de creativiteit om het af te maken.

In de blessuretijd van de eerste helft brak DOS Kampen door de verdediging van ASC. Wat resulteerde in een gemakkelijk verkregen strafschop. De doorgebroken speler van DOS ging bij minimaal lichamelijk contact naar de grond. DOS Kampen speler Hacham Ziyech greep de kans met beide handen aan en bracht vlak voor rust zijn team op een 0-1 voorsprong.

De tweede helft vertoonde hetzelfde spelbeeld. ASC’62 was voetballend beter en dit werd beloond in de 65e minuut door de gelijkmaker van Chiel Pasman. Pasman werd weggestuurd vanaf rechts en haalde met nog twee spelers en de keeper voor zich genadeloos hard uit. Verdedigers en keeper van DOS Kampen waren kansloos.

De eindfase van het duel verliep rommelig, waarbij DOS Kampen veel overtredingen nodig had om het punt veilig te stellen. Dit resulteerde in enkele gele kaarten voor de gasten uit de Hanzestad. Zij zullen in tegenstelling tot de Dalfsenaren zeer tevreden terugkijken op het behaalde punt. Volgende week zaterdag moet ASC’62 het opnemen tegen v.v. Dieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.