asc62 pakt punt bij hellendoorn

ASC’62 heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het duel op bezoek bij VV Hellendoorn. Matthijs van Gelder zorgde er met twee treffers voor dat de ploeg uit Dalfsen met een punt huiswaarts keerde, het werd 2-2.

De beginfase was voor ASC’62 ongetwijfeld een rare gewaarwording op sportpark de Voordam in Hellendoorn. Waar ASC’62 normaal gesproken dit seizoen uit de startblokken schiet en binnen luttele minuten een voorsprong neemt kwam het ditmaal al snel na het startsignaal op achterstand.

Na welgeteld één minuut spelen kwam ASC’62 namelijk al op een 1-0 achterstand toen Lars Huzen namens Hellendoorn het net vond uit een corner. In de eerste helft liep ASC’62 daarna niet alleen constant achter de feiten, maar ook achter Hellendoorn aan. Hellendoorn had in het eerste bedrijf namelijk het betere van het spel en de bezoekers mochten dan ook zeker niet klagen dat ze alsnog met een gelijke stand rust in gingen.

Op aangeven van Chiel Pasman ontsnapte Matthijs van Gelder namelijk aan de aandacht van de verdediging van Hellendoorn. Oog in oog met de doelman van Hellendoorn bleef Van Gelder koel en schoot de 1-1 binnen.

Vervolgens begon ASC’62 ook slecht aan de tweede helft. In de 52e minuut kreeg ASC’62-doelman Rick Kijk in de Vegte een schot van Hellendoorn niet klem en in de rebound kon Thijs Heuvink namens de thuisploeg de bal binnentikken: 2-1.

Het was na de 2-1 dat ASC’62 eigenlijk pas begon met voetballen. ASC’62 werd gevaarlijker en kwam een aantal keer weer gevaarlijk eruit. Uiteindelijk resulteerde dit in de 85e minuut in de gelijkmaker. Piet de Jong werd op rechts weggestuurd en zijn voorzet werd door Van Gelder keihard binnen geknikt: 2-2.

Zo sleepte ASC’62 uiteindelijk alsnog een punt uit het vuur in Hellendoorn en eindigde de wedstrijd in 2-2. Volgende week staat er voor ASC’62 een thuiswedstrijd op het programma en krijgt het bezoek van DOS Kampen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.