Home / archiefcentraal / amy daan en hun honden schitterden in los angeles

amy daan en hun honden schitterden in los angeles

Donderdag 15 oktober kwamen de kinderen en hun honden samen met hun moeders en coach aan in Los Angeles. Vrijdags moesten ze meteen aan de bak. Beiden speelden nog een laatste grote kwalificatiewedstrijd om meer wereldpunten bij elkaar te krijgen en om er een beetje in te komen. Amy werd tijdens deze wedstrijd 7e met haar hond Kate. Daan 14e met Faye en Amy 16e met Ross. Zaterdag was dag 1 van het Wereldkampioenschap en zondag de laatste dag.

Uiteindelijk deden Amy en Kate het wedstrijdterrein bij het Rose Bowl stadion op zijn grondvesten trillen door een 5e plaats in de Freestyle te behalen. Ze werden 9e overall. Amy en Ross werden 14e in de overall en Daan en Faye 16e. De jonge Amy stond drie keer in de top 10. Met Ross behaalde ze een 8e plaats in het lange afstandsgooien. Ongelofelijk knap dat ze hun hoofd zo koel hielden en zich staande konden houden tussen veel spelers die hun boterham verdienen met het geven van grote dog frisbee shows in Amerika.

Amy en Daan hebben weer veel leuke ervaringen opgedaan. Ze hebben nieuwe worpen en trucs aangeleerd, gefrisbeet met Chinese, Spaanse, Duitse en Amerikaanse frisbeeërs, de Engelse taal veel geoefend, samen met de andere deelnemers ‘s avonds uit eten geweest en feest gevierd. Ze hebben de grondleggers van de dog frisbee sport, Mr. Alex Stein en Mr. Eldon Mc Intyre ontmoet.

Daarnaast zijn ze met hun moeders in Hollywood en Beverly Hills geweest, zijn ze de hoge bergen van de Sierra Nevada ingetrokken, hebben ze de woestijn bezocht, Yosemite National Park doorkruist, in de sneeuw gespeeld, San Francisco bezocht, de Golden Gate Bridge gereden, Route 1 langs de kust gereden, veel prachtige wilde dieren gezien en de mooiste natuur. Ze hebben scheuren van aardbevingen in het wegdek gezien, de gevolgen van de modderstromen gezien die vlak ervoor in Californië waren en vulkanen gezien. Een super ervaring voor de kids.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.