Home / archiefcentraal / activiteiten commissie vilsteren organiseert wandeltocht

activiteiten commissie vilsteren organiseert wandeltocht

Op zondag 18 oktober kan je vanaf de parkeerplaats naast de kerk in Vilsteren tussen 10.00 en 13.00 uur vertrekken voor de uitgezette en gemarkeerde wandeling van 5, 10 of 15 kilometer. Bij aanmelding nabij de kerk ontvangt je een boekje met informatie over de vermeldingswaardige punten die je onderweg tegenkomt.

Deelname aan deze wandeling kost voor volwassenen €3,00 en voor kinderen €1,50. Dit bedrag komt ten goede aan het restauratiefonds van de St. Willibrorduskerk in Vilsteren. De afgelopen tijd is met de inkomsten van de diverse activiteiten, georganiseerd door de Activiteiten Commissie Vilsteren, het dak van de kerk fraai gerestaureerd. Maar de ruim 100-jarige kerk heeft nog steeds financiën nodig voor verdere restauratie om dit rijksmonument nog vele jaren te laten pronken in het dorp.

Na afloop van de wandeling staat er in het Landgoedcentrum, gelegen naast de kerk, een gratis kopje koffie of thee voor je klaar. Voor de kinderen is er frisdrank. Daarnaast kan je tegen een schappelijke prijs genieten van de overheerlijke en ter plekke gebakken balkenbrij.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.