Home / archiefcentraal / aangifte na vechtpartij bij hfc storica sv nieuwleusen

aangifte na vechtpartij bij hfc storica sv nieuwleusen

Tijdens de wedstrijd, die met 1-0 gewonnen werd door HFC Storica, was het al onrustig in het veld. Met twee rode kaarten en een doelpunt in blessuretijd was het een bijzonder tumultueus duel. Na afloop van de wedstrijd werd het vuurtje verder opgestookt door beide teams.

Zowel HFC Storica als SV Nieuwleusen heeft op de eigen website of tegenover Vechtdal Centraal haar licht laten schijnen over de ongeregeldheden, maar duidelijkheid over de zaak is er allerminst. De politie en de KNVB doen de komende tijd onderzoek naar de wedstrijd.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.