Home / archiefcentraal / zwemlessen bij zwemschool kontrast gestart

zwemlessen bij zwemschool kontrast gestart

Ruim 200 kinderen zijn de afgelopen week gestart met de zwemlessen bij Zwemschool Kontrast in Dalfsen. Met deze nieuwe start is Kontrast zeer tevreden. Na een hectische zomervakantie, waarin de zwemschool in recordtempo moest worden opgestart, hebben veel ouders hun kinderen aangemeld voor het Zwem ABC, zodat met een goed gevuld weekrooster van zwemlessen kon worden begonnen.

Een aantal kinderen uit de gestopte zwemschool Vetcool gaat het B- en C-diploma dit najaar al halen. Het overgrote deel van de kinderen heeft zich ingeschreven voor het A-diploma, waarbij gekozen kan worden voor lessen van één uur of van twee uur. Kontrast geeft alle kinderen een diplomagarantie. Kinderen, die nu zijn gestart met twee uurs lessen hebben allen in februari hun A-diploma, de kinderen met één uurs lessen zijn klaar vóór de zomervakantie. Als hiervoor extra lessen moeten worden ingelast, dan doet Kontrast dat gratis. Ook voor de diploma’s B en C geeft Kontrast de garantie, dat deze gehaald worden in elk drie maanden.

Ouders vinden het prettig dat ze weten waar ze aan toe zijn. Ook dat er per maand betaald wordt zien ouders als een voordeel. Nieuwe zwemleskinderen kunnen elk moment worden opgegeven bij de receptie van Kontrast middels een inschrijfformulier. Op dit moment kent Kontrast nog geen wachttijden, waardoor er snel kan worden begonnen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.