Home / archiefcentraal / zvo op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

zvo op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

Zaalvoetbalvereniging Ommen is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De vereniging biedt daarmee een uitgelezen kans voor bedrijven om de naamsbekendheid in de wijde omgeving te vergroten. Het eerste elftal van ZVO is komend seizoen actief in de Hoofdklasse en speelt tegen teams uit een gebied van Arnhem tot Hardenberg en van Haaksbergen tot Lelystad.

De nieuwe hoofdsponsor van ZVO krijgt volop publiciteit. Zo wordt het bedrijf naamgever van de vereniging en prijken de naam en eventueel het logo op de shirts van het eerste team. Op Twitter en Facebook krijgt de sponsor volop aandacht en wekelijks verschijnt een wedstrijdverslag van het eerste elftal in Vechtdal Centraal.

Heb jij interesse in het hoofdsponsorschap van een bloeiende zaalvoetbalvereniging, actief op een hoog niveau in een groot gebied? Neem dan contact op met Eric Jaspers via 06-11585534 of info@zaalvoetbalommen.nl. Kijk voor meer informatie op www. zaalvoetbalommen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.