Home / archiefcentraal / zilver voor samboka nina zandman

zilver voor samboka nina zandman

Afgelopen zaterdag pakte Nina Zandman (16) uit Beerze zilver op het Europese Unie Kampioenschappen Sambo. In het Litouwse Vilnius was zij een van de achttien Nederlandse Samboka’s die meedeed. Sambo is een Russische variant van judo, waarbij in sommige onderdelen stoten en trappen zijn toegstaan.

Onder leiding van coach Frank Ningbers wist zij bij de junioren dames tot 19 jaar een zilveren medaille binnen te slepen. Nina, die traint bij Sportcentrum Emsland in Ommen, deed dit in de klasse tot 65 kg. Ze wist de voorrondes ongeschonden door te komen. In de finale was alleen de Letse Darja Kitele te sterk voor haar.

Lees ook

Gratis bal en shirt bij deelname Jong Oranje

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 11 september start om 11.00 uur het evenement Jong Oranje bij s.v. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.