zeperd voor vilsteren tegen langeveen

Vilsteren-trainer Dick Runherd vindt de nederlaag ‘terecht, maar geflatteerd’. Hij zei daarover het volgende: “Drie van de vijf tegendoelpunten komen op een wat ongelukkige manier tot stand. Bij rust (stand 1-1, red.) had ik nog het idee dat we een resultaat konden halen. Maar in de tweede helft maken we ondanks een goede spelopvatting een aantal verkeerde keuzes”. Ook de beslissingen van de scheidsrechter waren niet altijd in het voordeel van Vilsteren. “Gerben Blankenvoorde kreeg een onterechte tweede gele kaart en de penalty waaruit de 4-1 kwam was volgens mij ook niet verdiend”. Ondanks de ruime nederlaag is Runherd tevreden over het spel van zijn ploeg. “We hebben een aantal geblesseerden, maar hopelijk zijn die volgende week allemaal weer terug”, aldus de oefenmeester.

Ook krijgt Gerben Blankenvoorde volgens mij onterecht zijn tweede gele kaart van de wedstrijd.
Door de blamage staag Vilsteren nu op de 9e positie. Volgende week spelen ze tegen Zenderen Vooruit, dat 5e staat.