Home / archiefcentraal / werelddierendag op de kinderboerderij ommen

werelddierendag op de kinderboerderij ommen

De Kinderboerderij organiseert een Hooi/Stro-actie om de voerkosten van de dieren in de wintermaanden te kunnen betalen. Dat is de grootste kostenpost van de boerderij. Doneer voor slechts €5,00 een baal hooi of stro aan de boerderij. De Kinderboerderij hoopt dat veel bezoekers hieraan willen meehelpen.

De activiteiten op 4 oktober duren van 14.00 – 16.00 uur en vinden plaats op de locatie van de Stadsboerderij aan de Van Reeuwijkstraat achter de Carrousel. Kijk voor meer informatie over de Kinderboerderij Ommen op www.stadsboerderijdemars.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.