Home / archiefcentraal / wekelijkse basketbaluurtjes in dalfsen

wekelijkse basketbaluurtjes in dalfsen

Liefhebbers van de basketbalsport kunnen hun hart ophalen. Vanaf 1 oktober kunnen zij wekelijks meedoen aan het basketbaluurtje in de Trefkoele Plus in Dalfsen. Onder het motto ‘Ballen zonder ballast’ is iedereen van 18 jaar die zin heeft in een uurtje basketballen van 20.30 tot 21.30 uur van harte welkom.

Het doel van het wekelijks trainingsuurtje mag je zelf invullen. Of je nu komt voor lekker nostalgisch lay-ups lopen, lekker schieten, een partijtje spelen, de conditie of het biertje na afloop, veel is mogelijk. Diverse enthousiastelingen staan al te popelen, maar spelers met een beetje basketbalervaring zijn van harte welkom.

‘Ballen zonder ballast’ kan vanaf donderdag 1 oktober om 20.30 uur in zaal 2 van de Trefkoele Plus. Neem voor meer informatie contact op met holtman@sportscan.nl of 06-21238780.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.