Home / archiefcentraal / warme maaltijden voor senioren bij zaal kappers

warme maaltijden voor senioren bij zaal kappers

Iedere tweede zondag van de maand organiseert Landstede Welzijn Dalfsen voor senioren een gezellige warme maaltijd bij Zaal Kappers. Als de zondag voor sommigen stil is, is dit een goede afwisseling van de dag. Juist bij gezamenlijk gebruik maken van een maaltijd komen gezellige gesprekken op gang en is dit een goede gelegenheid om onderlinge contacten te verstevigen.

De eerstvolgende keer wordt deze maaltijd georganiseerd op zondagmiddag 13 september om 13.00 uur bij Zaal Kappers aan de Kerkstraat 7 in Hoonhorst. De warme maaltijd bestaat uit twee gangen en is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden. De kosten bedragen €10,00, exclusief drankjes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze maaltijd tot donderdag 6 augustus bij Mevr. M. Melenhorst via 0529-401793.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.