Home / archiefcentraal / wandeling voor ouders van kinderen met autisme

wandeling voor ouders van kinderen met autisme

Ervaringen opdoen, ideeën uitwisselen, horen en gehoord worden. Daar draait het om bij het project OASE, Ouders Autisme Steunen Elkaar, dat is opgezet door de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel. Projectmedewerkers Herma Spoolder en Inge Blankenvoorde houden zich actief en met veel enthousiasme bezig met diverse activiteiten van OASE.

Binnen het project OASE worden voor ouders van kinderen met autisme (ASS) wandelingen georganiseerd. De ervaring is dat ouders bij elkaar aan een half woord genoeg hebben en dat ze erkenning en herkenning ervaren.

Op woensdagochtend 23 september wordt er gewandeld in Dalfsen. De start is om 10.00 uur vanaf het Oude Station aan de Stationsweg 4 in Dalfsen. Na een uurtje wandelen praten de deelnemers verder onder het genot van een kop koffie. Ouders van kinderen met autisme uit onder andere de gemeenten Dalfsen en Ommen kunnen deelnemen aan deze wandeling.

Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en wordt informatie gegeven over autisme. De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden. Trek de (stoute) wandelschoenen aan en geef je op bij Inge Blankenvoorde via 0548-638830 of Herma Spoolder via hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.